Palvelun esittely

Vuokraisäntä.fi on ensisijaisesti kiinteistösijoittajille, sekä heidän yhteistyökumppaneilleen suunnattu verkkopalvelu, jonka avulla kiinteistösalkun hallinta on helpompaa kuin koskaan ennen. Palvelun ydin koostuu automatiikkaan perustuvasta kiinteistönhallintajärjestelmästä, sekä reaaliaikaisesta kiinteistötiedosta. Olit sitten aktiivinen kiinteistösijoittaja, tai haluat vain unohtaa kaikki vuokrakohteiden hallinnointiin liittyvät ongelmat, me voimme olla avuksi.

Voidaksemme olla paras mahdollinen yhteistyökumppani asiakkaillemme, päätimme rakentaa verkkopalvelumme siten, että kuka tahansa voi käyttää sitä omiin tarpeisiinsa. Esimerkiksi vuokra-asuntojen hakijat voivat hakea palvelumme kautta asuntoa ja kiinteistöalalla toimivat tahot voivat luoda itselleen Työympäristöjä. Niissä he voivat mm. hallinnoida vuokrakohteitaan, esitellä kiinnostavia kohteita potenttiaalisille asiakkaille, tai analysoida sijoituksiaan.

Mitä palvelumme tarjoaa mitä ei saa muualta?

Vuokrakohteiden parissa toimivilla tahoilla on usein samat ongelmat koosta riippumatta:

 • Mistä saada uusi vuokralainen vanhan poistuessa?
 • Miten hoitaa vuokranvalvonta mahdollisimman pienellä vaivalla ja miten ilman viitteitä maksetut vuokrat, saisi mahdollisimman helposti liitettyä oikeaan vuokralaskuun.
 • Kannattaako vuokrakohde pitää, vai olisiko nyt oikea hetki myydä se ja hankkia paremmin tuottava kohde muualta? Mistä löytyisi ajantasaista tietoa päätöksen tueksi?
 • Miten minimoida kiinteistönhallintaan liittyvien rutiinitöiden aiheuttama vaiva?

Vuokraisäntä.fi-verkkopalvelussa, näitä ongelmia on ratkottu kahdella eri tavalla. Tiesimme että nykyisin tarjolla olevat kiinteistönhallinta- sekä kirjanpito-ohjelmistot tarjosivat avuksi työkaluja mutta itse työ oli pakko tehdä itse. Me halusimme että asiakkaillamme on käytössään työkaluja, jotka tekevät työsuorituksia itsenäisesti, ymmärtäen vielä mikä on paras mahdollinen lopputulos. Siksi rakensimme ensimmäiseksi hallinnointityön avuksi taustajärjestelmän, joka automaatioiden avulla hoitaa valtaosan päivittäisistä rutiinitöistä. Enään ei tarvitse miettiä mitä vuokria pitäisi korottaa, kenelle ja milloin pitäisi lähettää maksumuistutus, tai mihin laskuun viitteetön maksu pitäisi liittää. Edes uusista vuokralaisista ei tarvitse huolehtia, palvelu ohjaa päivittäin satoja sopivia vuokralaisia vuokranantajiemme suuntaan.

Toinen tapa jolla ratkomme mainittuja ongelmia on jatkuva tuoreen kiinteistötiedon analysointi. Yhteisöpalveluista tuttujen ominaisuuksien avulla, keräämme päivittäin tietoa mm. kohteiden hintakehityksestä, kaupunginosien yleisestä maineesta, vuokratasoista (mitä tarjotaan/pyydetään/maksetaan) ja mihin ihmiset haluaisivat muuttaa. Jalostamme kerätyt tiedot reaaliajassa kiinteistösijoittajiemme käyttöön.

Lopputuloksena on palvelu, joka ei pelkästään auta sinua kiinteistönhallinnassa, vaan myös neuvoo sinua kun pohdit:

 • mistäpäin Suomea vuokrakohteita kannattaa hankkia,
 • mitä niistä kannattaa maksaa,
 • millä hinnalla ja kenelle ne kannattaa vuokrata ja
 • millä hinnalla ja milloin kohde kannattaa lopulta myydä.

Pystymme auttamaan kiinteistökohteen koko elinkaaren suunnittelussa, suuremmalla tietomäärällä ja pienemmillä kustannuksilla kuin yksikään toinen taho Suomessa. Käyttämällä Vuokraisäntää, sinulla on aina sähköinen assistentti, taloudenhoitaja ja analyytikko käytössäsi. Rekisteröidy palveluumme, tutustu tarjontaamme ja liity tuhansien tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon!


Haluatko tietää lisää palvelusta? Pyydä esittely, niin tulemme näyttämään miltä kiinteistövarallisuuden arvonnostatuksen tulevaisuus näyttää. Esittelypyynnöt voi lähettää osoitteeseen tommi.backgren@vuokraisanta.fi.

Löydät meidät myös seuraavista sosiaalisen median palveluista:

www.facebook.com/vuokraisantafi
www.twitter.com/vuokraisantafi
www.pinterest.com/vuokraisanta.fi
www.linkedin.com/vuokraisantafi
www.plus.google.com/vuokraisantafi
www.foursquare.com/vuokraisanta.fi

Vuokraisäntä.fi:tä voidaan tällä hetkellä käyttää seuraavilla selaimilla:

 • Internet Explorer 8 tai uudempi
 • Mozilla Firefox 3.6 tai uudempi
 • Google Chrome 11 tai uudempi
 • Opera 11 tai uudempi
 • Apple Safari 5 tai uudempi